Beste ouders, beste leerlingen

Door de strenge corona-veiligheidsmaatregelen kunnen we u niet fysiek ontvangen in onze school voor het inschrijven van uw zoon of dochter.

Leerlingen voor 1A | 1B

Kunnen nu enkel inschrijven met het aanmeldingsticket. Vanaf 8 juni 9u00 zijn er vrije inschrijvingen. U kan dan kijken op http://www.naarhetsecundair.be of er nog vrije plaatsen zijn. De inschrijvingen verlopen via het digitaal aanmeldingsformulier dat je terugvindt op de inschrijvingspagina.

Leerlingen voor het 2e tot het 7e jaar

HOE INSCHRIJVEN?

Leerlingen voor het 2e tot en met het 7e jaar kunnen digitaal inschrijven vanaf 8 juni 2020 om 9u00. Dit is enkel voor nieuwe leerlingen in onze school. Het inschrijven zal via een digitaal formulier gebeuren.

Voor het inschrijven via het digitale formulier heeft u het rijksregisternummer van de leerling en de inschrijver nodig. Er worden heel wat gegevens gevraagd, sommige zijn verplicht en anderen niet. Het is belangrijk dat u de school zoveel mogelijk informatie geeft over de leerling en zijn/haar leertraject.

Bij elk inschrijvingsformulier kan u kiezen voor onze verschillende campussen, kijk dus heel goed na welke campus en welke richting u kiest:

Forum Da Vinci: ASO-BSO-TSO-KSO (1ste –2de en 3de graad)
Villa Da Vinci: ASO (1ste –2de en 3de graad)
Casa Da Vinci: BSO (1ste graad)

WAT NA HET INVULLEN VAN HET DIGITAAL FORMULIER?

Je krijgt een bevestigingsmail van de school met een infobundel.

INSCHRIJVEN

Klik hier voor de inschrijvingspagina.