OPEN DAG 19 MAART 2022 (11u-16u)

Op zaterdag 19 maart 2022 zetten we eindelijk onze deuren nog eens open en verwelkomen we jullie graag op onze Open Dag!

De inschrijvingen voor de Open Dag werden afgesloten. Je bent wel nog steeds welkom zonder afspraak van 11u-16u op de 3 campussen (Forum, Villa en Casa Da Vinci).

Jullie zullen worden rondgeleid op de school waarbij je kan kennis maken met de verschillende vakken en leerkrachten.

Belangrijk: aangezien de leerlingen van de 3e graad Villa voornamelijk les hebben op de campus van Forum Da Vinci, zal de Open Dag voor de Villa 3e graad ook doorgaan op de campus van Forum Da Vinci (Parklaan 89, Sint-Niklaas).

Mail gerust mocht je nog vragen hebben naar info@scholendavinci.be

Wij zijn benieuwd naar jou, jij ook naar ons?

PROGRAMMA

  • Van 11u-16u is onze bar doorlopend open waar je kleine versnaperingen kan krijgen.
  • Om 14u en 14u45 vindt er op het Forum in refter 3 een voorstelling plaats van de leerlingen van 3Woord.
  • De ateliers van Kunst en Publiciteit zijn doorlopend open van 11u-16u. Kom de leerlingen aan het werk zien!
  • Voor de toekomstige eerstejaars worden allerlei kleine spelletjes voorzien om de verschillende vakken te leren kennen.

INSCHRIJVEN OPEN DAG

FORUM DA VINCI

De Open Dag op Forum Da Vinci wordt opgesplitst in een rondleiding voor de 1e graad en een rondleiding voor de 2e en 3e graad. Indien gewenst kan je ook een afspraak maken voor een gesprek met een zorgverantwoordelijke wanneer jouw kind extra nood heeft aan zorg rggesprek met een zorgverantwoordelijke (leerstoornissen, ontwikkelingsstoornissen…).

VILLA DA VINCI

De Open Dag op Villa Da Vinci wordt opgesplitst in een rondleiding voor de 1e graad en een rondleiding voor de 2e graad. Deze rondleidingen gaan door op de campus van Villa Da Vinci (Koninging Astridlaan 96, Sint-Niklaas). Hier kan je ook terecht voor een zorggesprek met een zorgverantwoordelijke (leerstoornissen, ontwikkelingsstoornissen…).

De leerlingen voor de 3e graad verwelkomen we graag op de campus van Forum Da Vinci (Parklaan 89, Sint-Niklaas). Daar zullen de collega’s van de Villa 3e graad jullie persoonlijk ontvangen voor een gesprek en de school even voorstellen.

CASA DA VINCI

De Open Dag op Casa Da Vinci vindt plaats op de campus van de Casa (Noordlaan 44, Sint-Niklaas). Naast een rondleiding zal je ook in gesprek kunnen gaan met de leerkrachten en coördinator van Casa Da Vinci.

INFOMOMENT 29 JANUARI 2022 (10-12u)

Herbekijk hier de online infosessies van zaterdag 29 januari 2022.

INFOSESSIES FORUM DA VINCI 29/01/2022

INFOSESSIES VILLA DA VINCI 29/01/2022

INFOSESSIES CASA DA VINCI 29/01/2022