Op 27 april nodigen wij u van harte uit op de Open dag van onze verschillende campussen. Tussen 11 u. en 16 u. kan u een kijkje nemen in onze school en geven onze leerkrachten u graag uitleg over de verschillende richtingen en afzonderlijke vakken.
Nieuwe leerlingen voor de eerste graad kunnen aan de hand van enkele doe-opdrachten op ontdekking gaan.

Op campus Forum Da Vinci kan u terecht voor een toonmoment van de richting Sport en Woordkunst-Drama. Dit om:

13 u.: Sportshow
14.30 u. – 15.30 u.: toonmoment woordkunst-drama

Doorlopend kan u verschillende troubadours tegenkomen in onze schoolgangen.

Voor de richtingen ‘Kunst’ en ‘Publiciteit’ kan u een kijkje nemen in de ateliers, waar onze leerlingen en leerkrachten het beste van zichzelf laten zien.

Om 13.30 u. is er een infomoment i.v.m. de overstap van de eerste naar de tweede graad secundair onderwijs. Het infomoment over de overstap van de 2de naar de 3de graad gaat door om 14.30 u.

Op campus Villa Da Vinci kan u om 13.30 u. terecht voor een infomoment i.v.m. de overstap van de eerste naar de tweede graad secundair onderwijs.


Doorlopend kan u genieten van een drankje, pasta, pannenkoeken en/of een ijsje aan onze bar en live muziek die voorzien wordt door eigen leerlingen en leerkrachten.

Tijdens de Open dag organiseren we een rommelmarkt. We bieden banken, stoelen, kasten en allerhande schoolmateriaal aan zoals kaarten, posters,… Dit allemaal aan zeer democratische prijzen.

Ben je geïnteresseerd, kom dan zeker een kijkje nemen in Forum Da Vinci op de Parklaan. De rommelmarkt is voor iedereen toegankelijk!

Vanaf 27 april starten de inschrijvingen voor de 2de tot en met het 7de jaar voor schooljaar 2024-2025. U dient hiervoor geen afspraak te maken. De inschrijvingen gaan door in refter 2.

Wij hopen u alvast op 27 april te ontmoeten!