Forum Da VinciVilla Da VinciCasa Da Vinci

Goed in wiskunde en wetenschappen? Gek op taal? Droom je weg bij historische verhalen of zie je jezelf als beginnende kunstenaar? Of denk je dat er een carrière als topsporter, haarstylist, dokter of wereldreiziger op je wacht? We ontdekken het graag samen met jou!

AlgemeenExtra informatie

Forum Da Vinci is onze grootste campus aan de Parklaan en is een veelzijdige school. Je krijgt hier alle tijd en ruimte om te groeien. Met onze brede opleidingen in ASO, BSO, KSO of TSO kan jij straks alle kanten op. In deze infogids ontdek je misschien al welke kant dat wordt. Het Forum verwelkomt je om het zelf te komen ontdekken. Tot op de speelplaats!
Ons team van klastitularissen, vakleerkrachten en leerlingenbegeleiders zal vanaf je eerste schooldag goed voor je zorgen. Je zal hier veel tijd doorbrengen. We maken er dan ook een plaats van waar je het, samen met je vrienden en vriendinnen, helemaal naar je zin hebt
We doen er alles aan om uw kind een onvergetelijke schooltijd te bezorgen. Zodat het zélf ontdekt welke kant het later uit wil. Heb je een vraag of opmerking? Wacht niet tot de oudercontacten. Leerkrachten en directie nemen graag de tijd om naar je te luisteren.

AlgemeenFreinetpedagogieOnze visieExtra informatie